s4370 blog

Kaspersky Antivirus 2010

vlados4370 | 31 Oktobar, 2009 02:34

Period između septembra i novembra postao je uobičajeno vreme za izbacivanje novih verzija programa koji u sebi imaju oznaku naredne godine. I proizvođači antivirusnog softvera mahom se drže ovog nepisanog pravila, pa se tako od pre nekoliko dana mogu preuzeti i Kaspersky Antivirus i Internet Security paketi za 2010. godinu. Mi smo se odlučili da vam predstavimo kompletniju varijantu Internet Securityja. Iako izbegavamo da pišemo o downloadu programa koje testiramo, ovde ćemo napraviti izuzetak. Umesto da ovaj paket preuzimate sa sajta proizvođača, preporučujemo da to uradite sa sajta domaćeg distributera, i to iz dva razloga. Prvo, nećete morati da se registrujete i da download link dobijete preko maila, već ćete preuzimanje moći da obavite direktno. Drugo, mnogo važnije, na www.singi.rs, u download sekciji, postoje i verzije ovih paketa lokalizovane na srpski jezik, i to u latiničnom i ćiriličnom izdanju.

 

Pentium E6x00

vlados4370 | 31 Oktobar, 2009 02:33

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Leto za proizvođače hardvera obično predstavlja mrtvu sezonu i pripremni period za jesen, kada će se prodaja ponovo zahuktati. Sledeći tu logiku, u Intelu su svoje udarne modele planirali za treći i četvrti kvartal ove godine, dok su za leto ostavljena samo sitnija „osveženja”. Ako vam se oznaka E6300 učinila poznatom, niste se prevarili. Pre skoro tri godine na tržištu se pojavio Core 2 Duo sa radnom frekvencijom od 1,86 GHz i 2 MB drugostepenog keša.Model koji se nalazi na današnjem testu takođe je baziran na Core 2 arhitekturi, ali se prodaje pod brendom Pentium. Serija Pentium E6x00 u odnosu na prethodnu generaciju E5x00 donosi dve izmene: podršku za virtuelizaciju i brzinu FSB-a povećanu sa 200 na 266 MHz. Obe novine i nisu preterano značajne, ali uz povećanje radne frekvencije u odnosu na prethodni Pentium model (2,8 u odnosu na 2,7 GHz, na koliko radi E5400) ipak čine osetnu razliku.

Intel Pentium E6300

 

Wolfenstein...

vlados4370 | 31 Oktobar, 2009 02:31

Ah, napokon!!!

Sedamnaest godina nakon praska Wolfensteina 3D, koji je kreirao univerzum pucačina u prvom licu, i devet godina nakon njegove druge iteracije kroz Return to Castle Wolfenstein, vreme je za treću epizodu avantura B.J. Blaskowica, akcionog heroja koji je ispisao najslavnije stranice borbe protiv okultne grane Hitlerove ratne mašinerije. Novi Wolfenstein ne reprizira stare podvige kroz novi engine. B.J. Blaskowicz ne vraća se u zamak Wolfenstein, već nastavlja tamo gde je stao 2001. godine, kada je uništio program stvaranja nacističkih supervojnika. Stari fazoni i stari neprijatelji i dalje su tu, ali je avantura koja dosledno sledi okultno-parapsihološki obrazac potpuno nova.

Uživajte!

Radeon HD 4870

vlados4370 | 31 Oktobar, 2009 02:28

Kada se sredinom prošle godine pojavio na tržištu, Radeon HD 4870 dočekan je kao pravo iznenađenje, kako za tržište koje je naviklo na to da mu iz ATI-ja stižu „korektni” ali ne i sjajni akceleratori, tako i za nVidiju koja je očekivala da će svojim masivnim GPU-om GT200 postići „grafičku superiornost” kakvu je imala sa G80.

Procenite sami ko je bolji.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.co.yu - Design by BalearWeb