s4370 blog

HTC Touch2

vlados4370 | 25 Novembar, 2009 15:34

Uprkos pojavljivanju linija uređaja sa ekranima koji omogućavaju upravljanje dodirom u okviru  kompanija Nokia i Samsung kao i veoma pristupačnih rešenja kao što je Samsung Corby, izgleda da kompanija HTC nije preterano brinula o svojim jeftinijim ponudama. Modeli Touch Viva i Touch 3G koji su se pojavili pre oko godinu dana predstavljali su osnovu ove kompanije kada je u pitanju segment uređaja namenjenih korisnicima koji vode računa o ceni.
 
Potpuno novi model HTC Touch 2 bi se mogao smatrati update-om modela Touch 3G – on poseduje nezantno drugačiji dizajn i prerađenu verziju TouchFLO 2D interfejsa plus moćniji hardver.
Za razliku od ostalih Touch brendiranih rešenja ekran modela Touch 2 nije uvučen u kućište što je definitivno dobra vest. Po pitanju veličine u pitanju svakako nije jedan od najmanjih komunikatora na tržištu. U svakom slučaju Touch2 je kompaktniji od modela kao što su Touch 3G, Samsung WiTu i Apple iPhone dok je neznatno većih dimenzija od modela Diamond. Srećom, Touch 2 nije model na kojem u značajnoj meri ostaju masne mrlje a čak i otisci prstiju su jedva primetni.
 
 
 

Kada je u pitanju kvalitet prijema, Touch 2 se pokazao kao pristojan uređaj . I slušalica i zvučnik su dovoljno glasni i obezbeđuju jasan zvuk bez ikakvih škriputavih smetnji. Vibracija je  prosečne jačine.

Touch 2 je već stigao na police prodavnica širom sveta i cena po kojoj se prodaje ne može da garantuje da će biti jedan od najprodavanijih modela, međutim ukoliko je suditi po događajima od prošle godine sa približavanjem sezone praznika njegova cena će padati pa tada može da se očekuje bolja prodaja. HTC Touch 2 ima neke prednosti u odnosu na druge komunikatore ove kompanije kao što je činjenica da je prvi kompanijin uređaj baziran na WM 6.5 kao i prerađeni interfejs te 3.5mm audio priključak.

Sa druge strane HTC Touch 2 je ponuda srednjeg opsega koja će biti prigodna za one koji imaju nameru da kupe HTC brendirani uređaj sa TouchFLO interfejsom ali nisu spremni da odvoje više novca za neku od vrhunskih ponuda ove kompanije.

 

Komentari

Re: HTC Touch2

mirap | 25/11/2009, 23:35

Jao,Stole, dobar ti je ovaj telefoncic.:-)

Re: HTC Touch2

Aco | 26/11/2009, 20:32

Dvanaesti komentar! Potvrdi moj link, hvala.

Re: HTC Touch2

gagak | 27/11/2009, 15:31

Jel moze po nabavnoj cijeni? :)))

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.co.yu - Design by BalearWeb