s4370 blog

Samsung I7500

vlados4370 | 25 Novembar, 2009 01:21

Izgleda da se kompaniji Samsung dopada da predstavlja telefone na svim vrstama platformi, uključujući S60, Windows Mobile i njihov operativni sistem koji se ažurira na regularnoj osnovi. Sada su predstavili još jedan operativni sistem u okviru njihovog arsenala – Android, iako je do sada ovo jedini telefon koji radi na ovoj platformi a radi se o modelu Samsung i7500. Međutim, možemo se nadati dodatnim ponudama ove vrste u budućnosti. Sada ćemo videti šta su uspeli da urade kada je u pitanju kompanijin prvi Android bazirani telefon.
Telefon poseduje crno kućište sa blago zaobljenim ivicama. Sa prednje strane nalaze se detalji izrađeni od teksturirane plastike ali većim delom model i7500 je sjajan i sklon skupljanju prljavštine na šta ćete sigurno odmah zaboraviti zahvaljujući njegovom atraktivnom izgledu.U budućnosti će možda biti dostupan veći broj boja modela i7500 ali za sada ćemo morati da se zadovoljimo crnom bojom. Kako se čini, Samsung i7500 je u liniji sa drugim Samsung brendiranim uređajima – nećete imati nikakvih problema da shvatite kako je nastao nakon što pogledate njegov dizajn.
 
Kako stvari trenutno stoje, jedini rival modelu Samsung i7500 je HTC Hero. Kada su u pitanju prednosti modela Samsung i7500 tu treba navesti njegov AMOLED ekran, 8GB skladištenog prostora kao i superiorno vreme trajanja baterije, kao i nešto nižu cenu. Međutim, nakon što provedu neko vreme koristeći HTC-ov Sense korisnički interfejs samo mali broj korisnika će ostati lojalan Android-ovom matičnom korisničkom interfejsu – sve zahvaljujući odličnom i savršeno podešenom korisničkom interfejsu modela HTC Hero.
 
 

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.co.yu - Design by BalearWeb