s4370 blog

Sony Ericsson W205

vlados4370 | 22 Novembar, 2009 17:11

Predstavljanje ovog modela jeste očajnički pokušaj da se segment telefona nižih cena vrati na staze koje je nekada držao ne uzimajući u obzir stare modele koji su izbačeni iz proizvodnje ali se još uvek nalaze u prodaji. Model W205 jeste jedan od nekoliko uređaja koji bi trebalo da generišu prodaju, naročito kada se ima na umu pad prvobitne cene.

Telefon je pozicioniran kao najjeftinije muzičko rešenje. Ovaj model namenjen je mlađoj populaciji. U suštini, model W205 dizajniran je za neobrazovane i ne može se ni na koji način porediti sa ponudama drugih kompanija koje prihvataju Walkman brend kao nešto što garantuje kvalitet originala.

Dimenzije telefona su 92 x 47 x 16 mm dok je njegova težina 96 grama. Uređaj lepo staje na dlan mada se odmah po uzimanju u ruke primeti jeftina plastika koja je korišćena za izradu ovog modela i koja je gruba na dodir. Nedostatke materijala i nepostojanje automatskog mehanizma za otvaranje je kompanija pokušala da kompenzuje izborom boja u kojima će ovaj uređaj biti dostupan. U prvo vreme telefon će biti dostupan u dve boje - crnoj (Ambient Black) i pink (Sakura Pink). Kasnije bi trebalo da se pojave još dve kolor varijante – bela i plava.

Za kupovinu ovog telefona može se odlučiti samo neko ko apsolutno ne zna ništa o mobilnim telefonima niti je upućen u druge ponude sa kojima bi mogao da uporedi cene. Ovde ne govorim o nedostacima kao što su kvalitet izrade, nepostojanje automatskog podešavanja zatvaranja ili loš kvalitet plastike. Ovde govorim samo o ceni koja je potpuno neadekvatna. Pozdrav

 

Komentari

Re: Sony Ericsson W205

bojanmilidrag | 25/11/2009, 18:55

Sony ericcson ima najbolju kameru.Pozdrav

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.co.yu - Design by BalearWeb